Lumanari Premium Cilindrice 5.5cm x 40cm Alb Model Minnie Mouse

Alb
Scrie o recenzie
49.90  Lei
F259-AGBMNX
in stoc
+

Lumanari Premium Cilindrice 5.5cm x 40cm Model Minnie Mouse

Preț pe bucată 

Dimensiuni:

Lungime: 40 cm

Diametru: 5.5 cm

Lumanările Premium Cilindrice Model Minnie Mouse, având dimensiunile de 5.5cm x 40cm și o nuanță elegantă de alb, reprezintă un element deosebit de rafinat și versatil, perfect adaptat pentru diverse evenimente sau proiecte DIY. Fabricate cu meticulozitate și atenție la detalii, aceste lumanări emană o aură de eleganță și rafinament.

Fiecare lumanare este realizată cu materiale de cea mai înaltă calitate, asigurându-se astfel că arderea este uniformă și curată, fără a emite fum sau mirosuri neplăcute. Forma cilindrică conferă un aspect simplu, dar sofisticat, ce se integrează perfect în orice decor.

Design-ul lor minimalist și culorile neutre le fac să fie potrivite pentru orice tematică sau stil de eveniment. Aceste lumanări pot fi personalizate cu accesorii sau decorațiuni adiționale, oferind astfel ocazia de a fi adaptate în funcție de preferințele individuale sau tematica evenimentului.

Indiferent dacă sunt folosite ca element central al decorului sau ca parte dintr-o aranjare mai complexă, lumanările Premium Cilindrice adaugă o notă de eleganță și rafinament oricărui eveniment special. Fiind rezistente și durabile, aceste lumanări vor rămâne un simbol al momentului deosebit pe care îl marchează, îmbogățind atmosfera și creând amintiri de neuitat.


Culori

Culoare::
Alb

Nu au fost găsite recenzii

 Avantaje

 Produse unicate

 Comenzi simplificate

 Notificari SMS

 Diferite modalitati de plata

 Cele mai bune preturi

 Ramburs la livrare

 Card la livrare

 Online cu orice card

 Paypal

 Transfer bancar

 Romania - de la 20 Lei

 Europa - de la 102 Lei


Comanda minima 50 Lei


Transport GRATUIT la peste 300 Lei


Discounturi proportionale


Cea mai diversificata gama de produse

Info: Info: